Gepersonaliseerde illustratie

Gepersonaliseerde illustratie

Gepersonaliseerde illustraties
Heel trots ben ik op het feit dat ik deze prachtige gepersonaliseerde handgetekende illustraties kan aanbieden via de webshop. Zelf heb ik zo'n illustratie als kraamkado mogen ontvangen toen ik was bevallen van onze dochter Liva. Het is echt het meest dierbare kado dat ik heb gekregen. Het meest bijzondere moment dat mijn kinderen elkaar voor de eerste keer ontmoetten is vastgelegd en verwerkt in een mooi kunstwerkje voor aan de muur.
 
Waarom een gepersonaliseerde illustratie?
Vaak zijn de momenten die worden vastgelegd in een gepersonaliseerde illustratie je dierbaar; de geboorte van je (klein)kindje, de eerste ontmoeting met je baby of de ontmoeting tussen broer en zus. Een herinnering van zo'n moment blijft je altijd bij maar in de foto zit vaak nog wat ruis omdat de foto spontaan is genomen op het juiste moment maar vaak niet met de juiste belichting, kleding of in de juiste omgeving om de foto op te hangen in de (baby)kamer. Jammer, want het is juist een moment om mee te pronken! Doordat de illustratie zich puur focust op de mensen op de foto en de achtergrond weg laat, houdt je een pure print over van een mooi moment. De simpele zwarte lijnen geven de details weer van de persoon op de print, prachtig gedetailleerd uitgewerkt.
 
Door wie worden de gepersonaliseerde prints gemaakt?
De prints worden met de hand getekend door mijn dierbare vriendin Sanne van Sans Atelier. Sanne is een bezige bij, naast haar drukke leven als moeder van 2 jonge kinderen werkt ze al jaren als freelance grafisch ontwerper, interieurontwerper en ontwerpt ook de mooiste meubels. Tussendoor verft ze regelmatig de muren in haar huis een ander kleurtje en is ze altijd aan het schuiven met haar meubels en aan het bedenken wat ze nog meer kan aanpakken. De gepersonaliseerde print zijn ontstaan uit de wens haar eigen baby en dierbaarste moment, mooi en tijdloos vast te leggen. Voor haar zelf maar ook voor het kind voor later. 
 
Hoe komen de gepersonaliseerde prints tot stand?
Wanneer je een gepersonaliseerde print koopt bij Luz&Moon in de webshop vragen we je om een foto van het moment die je wilt vastleggen te mailen naar ons. Deze foto moet wel duidelijk genoeg zijn om alle details goed te kunnen zien. Hoe duidelijker de foto hoe beter de details van de personen op de foto zichtbaar zijn.  Deze wordt dan verstuurd naar Sanne die de foto vervolgens beoordeeld op scherpte. Wanneer de foto goed genoeg is gaat ze ermee aan de slag en word de print binnen 6 werkdagen verstuurd. De illustraties worden gemaakt op A5 of A4 handgeschept papier. Het leukste is om deze print in een wat groter lijstje tussen 2 glasplaatjes te doen zodat de onafgewerkte randjes leuk zichtbaar zijn. We hebben ook een groter formaat voor je pasgeboren baby op A2 formaat; 50x70cm, deze word geprint op speciaal fotopapier (250grams) 
waar de inkten ervoor zorgen dat de poster zijn originele kleuren blijft behouden.
 
Voor wie zijn de gepersonaliseerde illustraties?
Deze prachtige prints zijn het mooiste kraamkado voor iemand in je familie, voor een goede vriendin of natuurlijk voor jezelf. Ook perfect voor moederdag (geef je man even een hint..!!) of als verjaardagskado. Eerlijk gezegd denk ik dat je hier iedereen wel blij mee maakt want door de puurheid van de print en je eigen dierbare herinnering die daaraan vasthangt heeft iedereen toch wel een stukje muur over?!
Ik ben heel benieuwd van welk moment jij een gepersonaliseerde print zou willen hebben.